Шоколадний фондан - це неймовірно смачний і легкий французький десерт з твердою скоринкою і ніжною кремовою насолодою всередині. Сьогодні готуємо саме цю смакоту, яка подарує тобі райську насолоду!
Тобі знадобиться:- 2 середніх стиглих банана
- половинка середнього м'якого авокадо
- 2 чайні ложки какао-порошку
- 100 грамів темного шоколаду
- 60 грамів дрібного цукру
- 50 грамів борошна
- Пелюстки мигдалю, цукрова пудра або ягоди для оздоблення
Приготування:
Духовку розігрій до температури 200 градусів.
Дві невеликі формочки для кексів діаметром близько 7,5 см змасти маслом і присип какао.
В окремих мисках перетвори на пюре банани і авокадо.
На водяній бані розтопи шоколад, додай пюре з авокадо, гарненько виміси.
Цукор подрібни, але не перетворюй його на пудру. Додай бананове пюре і виміси. Потім додай шоколадно-авокадову суміш, трохи збий. Просій борошно і додай в миску, акуратно перемішай.
Готову масу розподіли на дві формочки і постав у духовку. Випікай близько 14 хвилин.
Коли фондан буде готовий, прикрась його на свій смак - ягодами, цукровою пудрою або ж мигдалевими пелюстками.
Бон апеті!
Немає коментарів:
Дописати коментар