вівторок, 23 квітня 2013 р.

Шоколадний фондан

Шоколадний фондан - це неймовірно смачний і легкий французький десерт з твердою скоринкою і ніжною кремовою насолодою всередині. Сьогодні готуємо саме цю смакоту, яка подарує тобі райську насолоду!

Тобі знадобиться:
  • 2 середніх стиглих банана
  •  половинка середнього м'якого авокадо
  •  2 чайні ложки какао-порошку
  •  100 грамів темного шоколаду
  •  60 грамів дрібного цукру
  •  50 грамів борошна
  •  Пелюстки мигдалю, цукрова пудра або ягоди для оздоблення


 Приготування:
Духовку розігрій до температури 200 градусів.
Дві невеликі формочки для кексів діаметром близько 7,5 см змасти маслом і присип  какао.
В окремих мисках перетвори на пюре банани і авокадо.
На водяній бані розтопи шоколад, додай пюре з авокадо, гарненько виміси.
Цукор подрібни, але не перетворюй його на пудру. Додай бананове пюре і виміси. Потім додай шоколадно-авокадову суміш, трохи збий. Просій борошно і додай в миску, акуратно перемішай.
Готову масу розподіли на дві формочки і постав у духовку. Випікай близько 14 хвилин.
Коли фондан буде готовий, прикрась його на свій смак - ягодами, цукровою пудрою або ж мигдалевими пелюстками.
Бон апеті!

 


Немає коментарів:

Дописати коментар